Acel moment cand… iti deschizi primul blog

Astăzi a fost o zi ciudată pentru mine, de ani buni nu m-am simțit așa de leneș și neproductiv. Iubita mea a plecat în România pentru câteva săptămâni și nu avea cine să mă trezească dimineață, așa că, că un bărbat ce sunt, am dormit cât un urs. La ora 11 mi-am zis că trebuie să mă mișc din pat, altfel prind rădăcini aici și nu este de bine. Și trebuie să fac ceva.

Cum sunt singur acasă sarcinile îmi sunt lăsate mie. Am spălat repede hainele care erau în coșul cu rufe, mi-am făcut repede un mic dejun rapid și m-am întors înapoi în pat. Am stat cateva ore si am zis ca trebuie sa ies afara, ca altfel imi pierd ziua in pat si cam asa a fost. Am iesit in oras si m-a prins ploaia, nu aveam cum sa ma intorc acasa pe jos din oras asa ca am luat autobuzul, trei statii face din centru pana la mine acasa, mai putin de un kilometru jumate.

Ziua a fost lunga, chiar daca am stat cam toata ziua in pat. Iar ideea de blog mi-a venit cand am facut poza de mai sus, in autobuz. Nu o sa fie un blog de poze sau fotografie, in schimb o sa fie un blog asa mai personal, dar si de lucruri care imi plac. Si sunt pasionat de multe lucruri 🙂

1 thought on “Acel moment cand… iti deschizi primul blog

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *